fbpx

4 rare ting brilleetui har blitt brukt til

"Du tuller med meg? Ingen har vel brukt et brilleetui til noe slikt?". Joda. Her får du lese topp 5 rareste ting brilleetui har blitt brukt til. Nr 1 vil garantert sjokkere deg.

4. Narkotika i brilleetui

Illustrasjonsbilde

I 2017 den 7. September måtte en 44 år gammel mann opp i Stavanger tingrett, hvor han var tiltalt for en rekke forhold. Blant annet hadde han blitt pågrepet med 24 gram amfetamin og 2 gram hasj gjemt oppi brilleetuiet sitt. Du kan lese hele saken i Dagsavisen under Roganytt her.

3. Politiet fant brilleetui fylt med penger

Illustrasjonsbilde

I 2015 den 18. Desember fant politiet i Orkdal et brilleetui fylt med masse penger. – Vi går ikke ut med nøyaktig hvor mye det er snakk om. Eieren kan opplyse oss om summen og utseendet på brilleetuiet når han eller hun tar kontakt, sa operasjonsleder Ebbe Kimo til adressa.no. Brilleetuiet med pengene ble tilslutt igjenforrent med sin eier senere samme kveld. Les hele den utrolige historien her.

2. Reddet fra snikmorder pga brilleetui

Brilleetuiet Roosevelt hadde på seg under

Theodor Roosevelt ble under valgkampen i 14. Oktober 1912 skutt av en snikmorder på vei til Milwaukee Auditorium for å holde en tale. Kulen traff ingen vitale organer, da kulen først gikk gjennom hans 50 siders lange tale, og hans brilleetui laget av metall. Teddy Roosevelt dro så videre til Milwaukee auditorium, og holdt talen sin, før han dro til sykehuset for å fjerne kula. Les videre om den utrolige historien her.

1. Ransforsøk med et brilleetui

Den 2. Mars 2014 kl 1900 på kvelden i Bergen, prøvde en 30 år gammel mann, tildekt av hette, lue og skjerf, å rane en 7-Eleven kiosk i Bergen, med et brilleetui som våpen. Den kioskansatte tok ikke mannen på alvor, og ga han ikke pengene han ønsket, men sto heller å diskuterte med han en stund. 30 åringen skal etterhvert ha blitt utålmodig, og rev tilslutt med seg et par røykpakker fra bak kassen, før han stakk av. Les hele saken på Bergensavisen her.

0
    0
    Din handlevogn
    Handlevognen er tomFortsett å handle